maandag 18 april 2011

Table Mountain

We zijn alweer 2 dagen verder en het wordt steeds moeilijker om de blog op een degelijke manier te vervolledigen, wat is het hier druk! Gisteren (zondag) stond de (inhaal)uitstap van Robbeneiland op het programma. Jammergenoeg hebben we die moeten aflassen, want er was opnieuw staking.
Als alternatief maakten we een wandeling door enkele markten aan de voet van Table Mountain. Daarna gingen we met de kabellift helemaal tot de top van deze berg die zijn naam dankt aan zijn platte bovenkant! Boven hadden we een formifenomenafantastisch uitzicht!
Na de luxueuze beklimming met de kabellift hadden sommige groepsleden het lumineuze idee om de berg van 1084,6 meter te voet af te dalen. Professor Clarebout, Marie, Kwinten en Steven waren de sportieve deelnemers van deze 2 uur durende expeditie! Wie wil, kan hier de Table Mountain aan de titel van 'wereldwonder' helpen. Stemmen dus!
Om onze blaren te verdoven gingen we naar een wijnproeverij in de buurt, waar we 5 verschillende soorten wijnen konden proeven. Omdat niemand een echte middagmaaltijd had gegeten, waren verschillende reisleden een ietsiepietsie in de wind. Mogen we opmerken dat het wel allemaal zeer beschaafd en gezellig bleef!
Vandaag (maandag) startten we met een kleine vergadering op de 'University of Western Cape' om de tweede week te plannen en onze bevindingen met de Zuid-Afrikaanse medewerkers te delen. Na een constructief gesprek keerden we terug naar de B&B waar we ons rustig voorbereidden voor de observatie van morgen in 'Kairos Primary School'. Spannend, maar we kijken er naar uit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten