dinsdag 26 april 2011

We zijn terug!

We zijn ondertussen al van zondagmorgen terug in ons kleine Belgenlandje! De terugvlucht was weer even slapeloos als de heenvlucht, maar we mogen niet klagen. Voor de laatste keer krijgen jullie een verslag van onze laatste dagen in het verre Zuid-Afrika.
Donderdagavond hadden we een hilarische 'braai' bij onze gids Winston, gezellig eten op het terras van onze goede vriend. Steven deed een dansje, Piet speelde op de gitaar, Kwinten maakte druppel-in-het-water-geluiden en Winston was dronken. Deze combinatie maakte van de avond een ware knaller.
Vrijdagmorgen mochten we voor de eerste keer wat uitslapen! Na ons schoonheidsslaapje begonnen we alle observaties en vragenlijsten op de computer in te voeren, vergezeld door de mooie Zuid-Afrikaanse zon. Na het middagmaal en een plons in het zwembad deden we rustig verder. 's Avonds was er dan een kleine receptie in de B&B met alle mensen die we in de loop van de twee weken hadden ontmoet. Daarna gingen we lekker eten om onze laatste avond in Zuid-Afrika te vieren en Piet en Paula te bedanken voor de leuke ervaring (met een cadeautje!).
Zaterdagmorgen, na het pakken van onze valiezen, gingen we op 'souvenirjacht' in de winkelstraten van Stellenbosch. Om ons voor te bereiden op de o-zo-lekkere vliegtuigmaaltijden gingen we ook nog een lekkere pizza of een fris slaatje. Daarna vertrokken we naar de luchthaven om huiswaarts te keren.

De twee weken zijn voorbij gevlogen. We zagen heel wat armoede, maar beleefden ook veel leuke momenten. Deze ervaring was onmogelijk geweest zonder Piet en Paula, daarom: DANKJEWEL!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten