maandag 11 april 2011

We zijn er eindelijk!

Eindelijk zijn we aangekomen in Stellenbosch! De reis hierheen was niet onbewogen!

De vlucht was 'super'! We voelen ons staartbeen nog. Steven heeft geen oog dichtgedaan, Elise maakte kennis met een vrolijke Zweedse knorpot! Om de 10 seconden trok die zijn snot naar binnen en rochelde hij het naar binnen via zijn keel, het vloog nog net niet naar buiten! Kim observeerde het hele gebeuren met een fantastische glimlach. Het scheelde trouwens geen haar of we zaten vast op de luchthaven in Johannesburg.
Gelukkig was Marie Maertens alert en hield ze de hele vlucht nog een vijftal minuten aan de grond.

De meiden werden door Winston Klopper, onze gids en eersteklas babbelgat, van de luchthaven naar de B&B gebracht. Elise wou eigenlijk eerst zelf rijden, tot haar grote verbazing staat het stuur hier aan de rechterkant! Hilariteit alom! In de B&B is het heerlijk. Lekker warm in de tuin! Rond de 30 graden met een leuk koud zwembad! Wat een verfrissing!

We zijn hier natuurlijk ook om te werken. Na de verfrissende duik zaten we al samen om de planning voor de komende twee weken te overlopen. Morgen verkennen we de Western Cape University samen met de plaatselijke professor Pluddemann. Hoe dat verloopt, daar houden we jullie van op de hoogte!

Zonnige groetjes!

3 opmerkingen:

  1. Hey!

    Ik ben heel blij dat jullie goed zijn aangekomen! Vliegen is altijd een heel avontuur hé. Maar nu zijn jullie er, dus geniet er maar met volle teugen van!

    Ben ook wel een beetje jaloers op jullie, daar in het mooie, verre Afrika!

    Veel succes en groeten!
    Lien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk tekstje! Veel werk- (en ook wel een beetje reis-) genot ginder! Ik zal proberen een filmpje voor je te maken zondag, zodat je kan zien hoe goed/of minder goed we de nieuwe wimpel kunnen! :D groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super om te lezen buurman! Stel het wel en hou ons op de hoogte

    BeantwoordenVerwijderen